In drie stappen uw bedrijfspand aanmelden:

Hoe gaat het verhuur/verkoopproces in zijn werk? Wat kunt u van ons verwachten en wat moet u zelf doen? Volg het stappenplan, zo eenvoudig is het.

Stap 1. De voorbereiding en bestelling

Uw aanbieding aanmelden bij MKB Internetmakelaar begint bij de knop Start met aanmelden. Tijdens het bestelproces heeft u de mogelijkheid om extra promotie toe te voegen aan uw plaatsing op Funda in Business.

Nadat uw bestelling is afgerond en de betaling is voldaan ontvangt u per e-mail van ons de template objectgegevens. Met deze template kunt u de gegevens en de foto’s van het betreffende pand bij ons aanleveren.

Stap 2. Gegevens verzamelen en aanleveren

Inmiddels heeft u van ons de e-mail met de template in uw mailbox. Deze template bevat alle relevante informatie die we nodig hebben om uw pand op Funda in Business aan te melden. In de template dient u alle gegevens van het pand zo uitgebreid mogelijk in te vullen. Hierbij is het belangrijk dat u de onderstreepte (verplichte) velden invult. Deze gegevens hebben wij nodig voor een correcte en volledige aanmelding op Funda in Business. Heeft u vragen over de aan te leveren gegevens of wilt u hulp bij het invullen dan kunt u altijd bellen met één van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder.

Als u helemaal klaar bent met het invullen van de template en een aantal kwalitatief goede foto’s heeft gemaakt kunt u deze sturen naar: info@mkbinternetmakelaar.nl.

Alle benodigde gegevens aangeleverd? Dan plaatsen wij uw pand binnen 48 uur op Funda in Business!

Stap 3. Een succesvolle advertentie

Uw gegevens zijn door ons ontvangen, wij gaan nu aan de slag met de aanmelding van uw pand. Zodra het pand op Funda staat maken wij een Funda account voor u aan. Hiermee ontvangt u wekelijks de statistieken via de e-mail maar kunt u ook zelf op elk moment van de dag bekijken hoe vaak uw pand is gevonden en bekeken. U dient dit uw account wel te activeren, volg hiervoor de instructies in de email die u ontvangt van Funda.

Zodra er geïnteresseerden zijn die contact met ons opnemen verwijzen wij ze door naar u. Hier kunt u de keuze maken of wij uw gegevens aan de geïnteresseerde verstrekken of dat wij de gegevens noteren van de geïnteresseerde en deze doorsturen naar u. U kunt daarna direct met de belangstellende een afspraak maken voor een bezichtiging.